fredag 27 november 2009

Rasmus på rosenlundsbadet




Har väl aldrig sett så stressade badvakter som i dag på Rosenlundsbadet. För att göra historien kort... På Dreamhack när det är utrop eller något som är på G ropar speakern: "Hallå Dreamhack!" Detta innebär att lite då o då så utbrister ett gäng i ett "Hallåååå!!!" och ett större gäng svarar ned det samma..

Så då kan man bara föreställa sig när det dundrar in 50-100 badsugna ungdomar in i ett badhus, och det ropas "Hallå" konstant, har nog aldrig sett så stressade badvakter som delade ut varningar högt o lågt, o blåste i sina pipor.

Man verkligen såg hur stressade de var, Rosenlundsbadet för övrig var väl ett trevligt litet bad, i klass med Vingåkersbadet. men de hade vågmaskin med helskönavågor som sköljde upp långt bland bord o stolar, det var lite coolt.

En relaxavdelning hade de lyckats klämma in, eller relax o relax, det var två bubbelpooler mellan motionsbadet och äventyrsdelen.

I alla fall Rasmus som var för dagen ända Östernärkare men ihop med Kumlingar som besökte badet tycker att badet var jätte bra och sådär lite lagom.

Snart ska vi ta in en sväng på vandrarhem för att få lite möjlighet till mer riktig sömn i alla fall för mig som ska köra hem på söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar