lördag 13 juni 2009

Bäddat o klart!





Oliver har nu bäddat ordning för natten, givetvis var Östernärkebladets Andreas O Åsa med och rekommenderade plats, vi kom fram till att ligga långt in i närheten av toaletter skulle var den bästa platsen.

Oliver tyckte givetvis att det var en bra plats och rullade ut sin av mormor/morfarlånade luftmadrass samt sovsäck. Det ska erkännas att det börjar kännas lite små segt... Typ Men det finns hela tiden något att göra, överallt hela tiden överallt jämt, lite som en pulserande partygata i Aya Napa ständigt något på G.

Allt från att spela Wii till armhävstävling på stora scen, biovisning matställen tävlingar, det är helt ofattbart hur det rullar på så nu undrar man om det verkligen kommer fortsätta såhär fram till tisdag morron.

Än så länge har allt funkat fim med Ollis dator, förutom att han inte har lyckats få Conter Strike att fungera. Efetr lite kontakt med killarna i suporten fick han lite goda råd, Men funkade inte så far hans ryckte in o hjälpte till med att ta bort allt o lägga in igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar