måndag 15 juni 2009

Olika varianter av intressen


Vi hade för avsikt att följa lite olika individer som är från Östernärke, än så länge har vi endast lyckats följa en kille, en Oliver.

Det ska finnas fler östernärkingar på Dreamhack, de ska sitta i "lilla" B hallen o där sitter sådär uppsattningsvis bara 6-8 000 personer så vi har några att fråga runt, men vi har iallafall bild på dem tagen innan invignningen över Lilla A-halen i lördags.

Men man kan säga att våran lilla östernärkeson Oliver gärna sitter på på sin plats D48:2 och spelar sin, Tibia, CS o WOW samtidigt soman intensivt chattar på MSN, skype o sms:ar med sina vänner hemma. Av allt att dömma så kommer ett större gäng från Östernärke åka till Dreamhack i vinter. Hur ma nlöser frågan om att sova då om det är minus 20 grader, återstår att se men att sova i en volvo ute är uteslutet.

De som vi inte har rapporterat så mycket om är "Eliten" de som tävlar i spel, så en tanke har slagit mig, det finns ett stort Lan intressa även i Östernärke då det sitts hemma i stugorna små kompisgäng, kan det vara möjligt att dra ihop ett Östernärke lag i Conter Strike?

Sitter samtidigt och lyssnar på en kille som blir intervjudav av en PC-tidning just nu, han förklarar för reporten att Lan och E-spot är två olika värdar. Det kan ju förklara att de som vi hade villat följa sitter vid sina datorer o LAN:ar gärna bara gör det och inget mer. De som ser spelet som en sport, lever verkligen in sig i spelet. (Se videoklipp)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar